Themagesprek met de voordracht ‘KINDERLIJKHEID’

Datum /Tijdstip
26/10/2019
10:00 - 12:00 Uhr

Adres van het evenement :
Graalsgebouw

Bergweg 14a
1217 SC Hilversum
Nederland
Navigatie naar de locatie van het evenement

Aankomende gebeurtenissen in deze plaats

Aan de hand van persoonlijke ervaringen en inzichten wisselen wij van gedachten over de voordracht ‘Kinderlijkheid’.

Uit deze voordracht komt het volgende citaat:

“Het woord ‘kinderlijk’ is een uitdrukking die door de mensen met hun lichtvaardige en onbezonnen wijze van spreken in de meeste gevallen verkeerd wordt gebruikt.

Door traagheid van geest belemmerd, wordt de uitdrukking niet nauwkeurig genoeg doorvoeld om haar ook goed te kunnen begrijpen. Wie haar echter niet in haar gehele omvang heeft begrepen, zal haar ook nooit goed kunnen gebruiken.

En toch is het juist kinderlijkheid die voor de mensen een sterke brug vormt voor de weg omhoog naar lichte hoogten, voor het tot rijpheid kunnen komen van iedere mensengeest en voor de vervolmaking om eeuwig te kunnen bestaan in deze schepping, die het huis van God de Vader is, dat Hij de mensen ter beschikking stelt, indien… zij daarin aangename gasten voor Hem blijven. Gasten die geen schade aanrichten in vertrekken, die hun vol genade alleen om te gebruiken werden afgestaan met een altijd rijk gedekte tafel.” Lees verder…            

In het Licht der Waarheid – Graalsboodschap van Abd-ru-shin

Het doel van de themabijeenkomsten is om kennis te maken met de geschriften van Abd-ru-shin en daarmee inzichten voor het leven te verwerven.

Aanmelden is niet nodig.

Voor meer informatie, tel.: 035-62370312 of een e-mail sturen naar info@nullgraalsbeweging.nl