Evenementen

Geachte lezers en bezoekers van onze activiteiten,

Het afgelopen jaar waren mensen over de hele wereld verplicht de regels voor ‘sociale afstand’ op te volgen om verdere verspreiding van het COVID-19-virus te voorkomen. Om te voldoen aan de wetten en regels van het desbetreffende land en uit respect voor onze naaste, werden lezingen, themagesprekken en andere openbare activiteiten, in alle landen uitgesteld tot eind 2021.

Ondertussen blijven wij beschikbaar voor uw al vragen en nodigen wij u van harte uit om telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen via de telefoonnummers en e-mailadressen die voor uw land zijn opgegeven.

Onze gesprekken met u per telefoon en e-mail zijn hartelijk en bemoedigend. Door deze uitwisselingen weten wij dat mensen – over de hele wereld – hulp en steun vinden bij het lezen in de drie delen van ‘In het Licht der Waarheid – Graalsboodschap’ en andere gerelateerde boeken. Als dienstverlening aan u zijn de eerste twaalf voordrachten van de Graalsboodschap altijd beschikbaar op onze website om deze te kunnen lezen.

Wij verheugen ons er al op u te mogen begroeten wanneer de evenementen in 2022 weer van start gaan! Blijf tot die tijd alstublieft gezond en vol vertrouwen!

Met vriendelijke groeten,

Michael Oort, uitgever, Stiftung Gralsbotschaft, Stuttgart, Duitsland

Geen Evenementen