Stiftung Gralsbotschaft

Stiftung Gralsbotschaft Hauptsitz Stuttgart
DE ‘STIFTUNG GRALSBOTSCHAFT’ is binnen de Internationale Graalsbeweging de onafhankelijke en enige geautoriseerde instelling voor de uitgave, druk en verspreiding van de Graalsboodschap In het Licht der Waarheid. Deze stichting werd in 1951 op initiatief van Maria Bernhardt, de weduwe van de schrijver van de Graalsboodschap, opgericht en biedt een programma aan van diverse publicaties over wereldbeschouwelijke vraagstukken. Centraal in het programma van de uitgeverij staat het werk In het Licht der Waarheid van Abd-ru-shin. Bij dit levensbeschouwelijke basiswerk, dat tot dusver in 22 talen werd vertaald en in ca. 90 landen over de hele wereld verkrijgbaar is, sluiten talrijke verdere publicaties aan.

De ‘Stiftung Gralsbotschaft’ verspreidt uitsluitend de Laatste geautoriseerde uitgave van het werk In het Licht der Waarheid – Graalsboodschap van Abd-ru-shin.

De schrijver heeft in zijn laatste jaren op aarde de Graalsboodschap bewerkt en opnieuw geordend en alleen deze uitgave zou
verder nog moeten worden doorgegeven.

Aan deze uitdrukkelijke wens van de schrijver, zoals door zijn weduwe Maria Bernhardt en zijn dochter Irmingard Bernhardt bekend is gemaakt, is de ‘Stiftung Gralsbotschaft’ gebonden.