Themagesprek over het negende gebod: “GIJ ZULT NIET BEGEREN DE VROUW VAN UW NAASTE!”

Datum /Tijdstip
24/11/2019
19:30 - 21:30 Uhr

Adres van het evenement :
Graalsbeweging, Leidschendam

het Lien
2264 ML Leidschendam
Nederland
Navigatie naar de locatie van het evenement

Aankomende gebeurtenissen in deze plaats

De Tien Geboden zijn een onschatbare wegwijzer voor alle tijden wanneer ze correct worden uitgelegd!

Aan de hand van persoonlijke ervaringen en inzichten wisselen wij van gedachten over de raad die aan de mens is gegeven: “Gij zult niet begeren de vrouw van uw naaste!”

Uit de tekst over dit gebod komt het volgende citaat:

“Gij zult niet begeren de vrouw van uw naaste!” Daarmee is niet uitsluitend een gehuwde vrouw bedoeld, maar het vrouwelijk geslacht in het algemeen! Dus ook de dochters! En omdat duidelijk gezegd wordt: „Gij zult niet begeren!” is uit­sluitend de lichamelijke drift bedoeld, niet een eerlijk naar iemands hand dingen!

Van een misvatting kan bij deze duidelijke woorden geen sprake zijn. Het gaat hier om de strenge goddelijke wet tegen ver­leiding of verkrachting. Alsook om de bezoedeling door de gedachten van een heimelijk begeren! Reeds dit, als het uitgangspunt van het volledige kwaad van een daad, is overtreding van het gebod, dat de straf door een karma tot gevolg heeft, hetgeen onverbiddelijk op de een of andere wijze moet worden afgelost, voordat de ziel daarvan weer vrij kan zijn.” Abd-ru-shin

De tien geboden van God

Het doel van de themabijeenkomst is om kennis te maken met de geschriften van Abd-ru-shin en daarmee inzichten voor het leven te verwerven.

Iedereen is van harte welkom!

Wel graag aanmelden, tel.: 035-6237031 of een e-mail sturen naar info@nullgraalsbeweging.nl