Themagesprek met de voordracht ‘ONTWAAK!’

Datum /Tijdstip
17/11/2019
14:00 - 16:00 Uhr

Adres van het evenement :
Graalsbeweging Clinge

Ruysdaelstraat 42
4567 CZ Clinge
Nederland
Navigatie naar de locatie van het evenement

Aankomende gebeurtenissen in deze plaats

Aan de hand van persoonlijke ervaringen en inzichten wisselen wij van gedachten over de voordracht ‘Ontwaak!’.

Uit deze voordracht komt het volgende citaat:

“Ontwaak, mensen, uit uw loodzware slaap! Besef de onwaardige last die u draagt, die met een onbeschrijfelijk hardnekkige druk op miljoenen mensen rust. Werp hem af! Is hij het dragen waard? Niet één enkele seconde!

Wat houdt hij in? Leeg kaf, dat voor de ademtocht van de Waarheid snel verwaait. U hebt uw tijd en kracht voor niets verspild. Verbreek daarom de ketenen die u omlaag houden, maak u eindelijk vrij!

De mens die innerlijk gebonden blijft, zal eeuwig slaaf zijn, ook al was hij koning.

U bindt uzelf met alles wat u met uw verstand probeert te leren. Ga maar eens na: door iets te leren, perst u zichzelf in vreemde vormen die anderen bedachten, sluit u zich gewillig bij een vreemde overtuiging aan, maakt u zich slechts datgene eigen, wat anderen in zichzelf, voor zichzelf beleefden.

Bedenk: niet iedereen heeft hetzelfde nodig! Wat voor de één van nut is, kan de ander schaden. Ieder voor zich moet zijn eigen weg naar de vervolmaking gaan. Zijn uitrusting daartoe bestaat uit de vermogens die hij in zich heeft. Daarnaar moet hij zich richten, daarop moet hij bouwen! Doet hij dat niet, dan blijft hij een vreemde voor zichzelf, zal hij altijd naast het geleerde staan, dat nooit levend in hem kan worden. Iedere winst voor hem is daardoor uitgesloten. Hij vegeteert, vooruitgang is onmogelijk.” Lees verder …

Het doel van de bijeenkomst is om kennis te maken met de geschriften van Abd-ru-shin en daarmee inzichten voor het leven te verwerven.

In het Licht der Waarheid – Graalsboodschap van Abd-ru-shin

Iedereen is van harte welkom!

 

Voor meer informatie, tel.: 035-6237031 of een e-mail sturen naar info@nullgraalsbeweging.nl