Themagesprek met de TIEN GEBODEN, “GIJ ZULT DE ZONDAG HEILIGEN!”

Datum /Tijdstip
22/04/2018
19:30 - 21:30 Uhr

Adres van het evenement :
Graalsbeweging, Leidschendam

het Lien
2264 ML Leidschendam
Nederland

Aankomende gebeurtenissen in deze plaats

Aan de hand van persoonlijke ervaringen en inzichten wisselen wij van gedachten over het derde gebod.

Uit de tekst over dit gebod komt het volgende citaat:

“Wie neemt de moeite, een gebod diep te doorvoelen. Als men ziet hoe lichtvaardig kinderen en volwassenen gewoonlijk omgaan met de geboden van hun God, dan zou bij ieder ernstig denkend mens afgrijzen kunnen en moeten opkomen.
De geboden worden op school geleerd en oppervlakkig besproken. De mens is blij, wanneer hij de tekst kent en daarover enigszins uitleg kan geven, zolang voor hem het gevaar bestaat, dat hem ernaar wordt gevraagd. Komt hij dan van de school in de maatschappij, dan is ook deze tekst weldra vergeten en daarmee ook de betekenis. Het beste bewijs, dat het hem in het geheel niet werkelijk heeft geïnteresseerd, wat zijn Heer en God van hem verlangt.De tien geboden van God

Maar Hij verlangt daarmee niet eens iets, maar geeft in liefde aan alle mensen wat ze dringend nodig hebben! Vanuit het Licht werd immers opgemerkt, hoezeer de mensen op een dwaalspoor raakten. Daarom wees God hun als een opvoeder trouw de weg, die hen leidt naar het eeuwige bestaan in het lichte rijk van de geest, dus naar hun geluk. Terwijl het niet opvolgen tot ongeluk en verderf van de mensen moet leiden!”

 

Iedereen is van harte welkom!

Het doel van de themabijeenkomsten is om kennis te maken met de geschriften van Abd-ru-shin en daarmee inzichten voor het leven te verwerven.

Graag vooraf aanmelden, tel.: 035-6237031 of een e-mail sturen naar info@nullgraalsbeweging.nl

Meer over de Graalsbeweging:


Loading Map....