Themagesprek met de voordracht ‘DE ROEP OM DE HELPER’

Datum /Tijdstip
14/04/2018
10:00 - 12:00 Uhr

Adres van het evenement :
Graalsgebouw

Bergweg 14a
1217 SC Hilversum
Nederland

Aankomende gebeurtenissen in deze plaats

Aan de hand van persoonlijke ervaringen en inzichten wisselen wij van gedachten over de voordracht ‘DE ROEP OM DE HELPER’

Uit de tekst over dit thema komt het volgende citaat:

“Laten wij eens al die mensen nader beschouwen, die in deze tijd met bijzonder grote ijver een geestelijke helper zoeken, deze met een gevoel van innerlijke verhevenheid verwachten. Volgens hun eigen mening zijn zij zelf geestelijk al grondig voorbereid om hem te herkennen en naar zijn woord te luisteren!
Bij rustige beschouwing zien wij zeer veel verdeeldheid. De zending van Christus heeft bijvoorbeeld op veel mensen een eigenaardige uitwerking gehad. Zij vormden zich daarvan een verkeerd beeld. De reden hiervan was, zoals gewoonlijk, een onjuiste zelfinschatting, overschatting.
In plaats van de vroegere eerbied en het bewaren van een vanzelfsprekende afstand en een scherpe scheiding tussen henzelf en hun God is aan de ene kant klagelijk bedelen gekomen, dat altijd alleen maar wil ontvangen, maar tot geen prijs zelf daarbij iets wil doen. Het ‘bid’ hebben zij wel aangenomen, maar dat daarop ook nog ‘en werk’ volgt, ‘werk aan uzelf’, dat willen zij niet weten.”

In het Licht der Waarheid – Graalsboodschap van Abd-ru-shin Iedereen is van harte welkom!

Het doel van de themabijeenkomsten is om kennis te maken met de geschriften van Abd-ru-shin en daarmee inzichten voor het leven te verwerven.

Voor meer informatie, tel.: 035-6237031 of een e-mail sturen naar info@nullgraalsbeweging.nl

Meer over de Graalsbeweging:

https://www.youtube.com/watch?v=XH9N5yYY7bg


Loading Map....