Themagesprek over de voordracht ‘HET ZWIJGEN’.

Datum /Tijdstip
26/01/2019
10:00 - 12:00 Uhr

Adres van het evenement :
Graalsgebouw

Bergweg 14a
1217 SC Hilversum
Nederland
Navigatie naar de locatie van het evenement

Aankomende gebeurtenissen in deze plaats

Aan de hand van persoonlijke ervaringen en inzichten wisselen wij van gedachten over de voordracht ‘Het zwijgen’.

Uit deze voordracht komt het volgende citaat:

“Duikt er plotseling een gedachte in u op, houd deze dan vast, spreek haar niet meteen uit, maar voed haar, want zij wordt dichter wanneer zij in het zwijgen wordt teruggehouden en wint aan kracht zoals stoom onder druk.

De druk en de verdichting roepen de eigenschap op van een magnetische werking volgens de wet, dat al het sterkere het zwakke aantrekt. Gelijksoortige gedachtevormen worden daardoor van alle kanten aangetrokken en vastgehouden, versterken in toenemende mate de kracht van de eigen, oorspronkelijke gedachte en werken desondanks zo, dat de aanvankelijke gedachtevorm door het zich aansluiten van vormen van buitenaf wordt bijgeslepen, verandert en steeds van gedaante wisselt, totdat hij tot rijpheid is gekomen. U voelt dit alles wel in uzelf, maar u denkt steeds, dat het alleen uw eigen willen is. Er is echter niets dat uitsluitend uit uw eigen willen voortkomt, er is altijd iets van buitenaf bij!

Wat zegt u dit proces? ” 

In Het Licht der Waarheid - Graalsboodschap

Het doel van de themabijeenkomsten is om kennis te maken met de geschriften van Abd-ru-shin en daarmee inzichten voor het leven te verwerven.

Voor meer informatie, tel.: 035-6237031 of een e-mail sturen naar info@nullgraalsbeweging.nl

Meer over de Graalsbeweging:

https://www.youtube.com/watch?v=XH9N5yYY7bg