Themagesprek met de voordracht ‘DE ROEP OM DE HELPER’

Datum /Tijdstip
28/04/2019
14:00 - 16:00 Uhr

Adres van het evenement :
Graalsbeweging Clinge

Ruysdaelstraat 42
4567 CZ Clinge
Nederland
Navigatie naar de locatie van het evenement

Aankomende gebeurtenissen in deze plaats

Aan de hand van persoonlijke ervaringen en inzichten wisselen wij van gedachten over de voordracht ‘De roep om de helper‘.

Uit deze voordracht komt het volgende citaat:

“Laten wij eens al die mensen nader beschouwen, die in deze tijd met bijzonder grote ijver een geestelijke helper zoeken, deze met een gevoel van innerlijke verhevenheid verwachten. Volgens hun eigen mening zijn zij zelf geestelijk al grondig voorbereid om hem te herkennen en naar zijn woord te luisteren!

Bij rustige beschouwing zien wij zeer veel verdeeldheid. De zending van Christus heeft bijvoorbeeld op veel mensen een eigenaardige uitwerking gehad. Zij vormden zich daarvan een verkeerd beeld. De reden hiervan was, zoals gewoonlijk, een onjuiste zelfinschatting, overschatting.

In plaats van de vroegere eerbied en het bewaren van een vanzelfsprekende afstand en een scherpe scheiding tussen henzelf en hun God is aan de ene kant klagelijk bedelen gekomen, dat altijd alleen maar wil ontvangen, maar tot geen prijs zelf daarbij iets wil doen. Het ‘bid’ hebben zij wel aangenomen, maar dat daarop ook nog ‘en werk’ volgt, ‘werk aan uzelf’, dat willen zij niet weten.”

 

In het Licht der Waarheid – Graalsboodschap van Abd-ru-shinHet doel van de themabijeenkomsten is om kennis te maken met de geschriften van

Abd-ru-shin en daarmee inzichten voor het leven te verwerven.

Voor meer informatie, tel.: 035-62370312 of een e-mail sturen naar info@nullgraalsbeweging.nl