Themagesprek met de voordracht ‘DE ANTICHRIST’

Datum /Tijdstip
23/06/2019
14:00 - 16:00 Uhr

Adres van het evenement :
Graalsbeweging Clinge

Ruysdaelstraat 42
4567 CZ Clinge
Nederland
Navigatie naar de locatie van het evenement

Aankomende gebeurtenissen in deze plaats

Aan de hand van persoonlijke ervaringen en inzichten wisselen wij van gedachten over de voordracht ‘De antichrist’.

Uit deze voordracht komt het volgende citaat:

“Mensen! Wanneer het uur aanbreekt, waarop volgens de goddelijke Wil de reiniging en de scheiding op de aarde moet plaatsvinden, let dan op de u voorspelde, deels bovenaardse tekenen aan de hemel!

Laat u dan niet van de wijs brengen door die mensen en ook kerken, die zich reeds lang aan de antichrist overleverden. Treurig is het, dat tot dusver niet eens de kerken wisten, waar ze deze antichrist moesten zoeken, die toch al zo lang overal onder de mensen werkzaam is. Als ze ook maar enigszins wakker waren, zouden zij het moeten merken! Wie kan immers nog antichristelijker handelen dan diegenen, die Christus zelf destijds bestreden en tenslotte ook vermoordden! Wie kon zich meer en ook duidelijker als tegenstander van Christus doen kennen!   

Het waren dragers en vertegenwoordigers van de aardse religie, voor wie de waarachtige leer van God, gebracht in en door de Godszoon, niet in hun eigen stelsel paste. De waarachtige Boodschap van God kon daar immers niet in passen, omdat de organisatie van de kerkelijke dragers van aardse waardigheden op aardse invloed, op aardse macht en uitbreiding daarvan gericht was.”In het Licht der Waarheid – Graalsboodschap van Abd-ru-shin

Het doel van de themabijeenkomsten is om kennis te maken met de geschriften van Abd-ru-shin en daarmee inzichten voor het leven te verwerven.

Iedereen is van harte welkom!

Voor meer informatie, tel.: 035-62370312 of een e-mail sturen naar info@nullgraalsbeweging.nl